divendres, 30 d’octubre del 2009

Fora polítics corruptes! Ara el Poble!


Intensos preparatius de la manifestació del dijous dia 5 de novembre (19 h - plaça de la Vila)

La marxa sortirà de la plaça de la Vila a les 19 hores i recorrerà diversos carrers de la ciutat - El lema és 'Fora polítics corruptes! Ara, el poble!' - Aquí podeu trobar el Manifest - Demanem la teva col·laboració per fer-ne difusió entre tots els teus amics i veïns - Entre tots i totes aconseguirem convocar una de les mobilitzacions més importants de la història de Santa Coloma

Tothom està mobilitzat. Des d'aquest cap de setmana ja roda el cartell i la convocatòria per Internet i ja s'ha creat l'esdeveniment a Facebook que està tenint molt èxit. També, a partir de demà, començareu a veure cartells i pancartes als carrers de la ciutat. També podreu trobar persones repartint octavetes de convocatòria arreu de la ciutat i algun cotxe de megafonia circulant pels carrers. Aquests dies hi han hagut diverses reunions de la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam per tal de coordinar tot el dispositiu. Si algú de vosaltres vol ajudar a fer-ne difusió al seu barri, repartir, etc... que contacti amb Gent de Gramenet i ens coordinarem. Aquí teniu el PDF del Manifest de la Plataforma que conté el que les entitats que la formem reclamem després d'aquests darrers fets. També podeu recollir cartells i octavetes de la manifestació a la nostra seu i a l'Ateneu Julia Romera (c. Santa Rosa 18 - Riu Nord). Entre tots aconseguirem convocar la mobilització més gran de la història de Santa Coloma!

Més informació: http://www.gentdegramenet.org/


Us passem la convocatòria de manifestació contra els casos de corrupció que s'han donat a la nostra ciutat, Santa Coloma de Gramenet.

La convocatòria de la manifestació és a les 19h. Convoquem a la premsa a les 18.45h a la porta de l'ajuntament, on us atendrà el responsable de premsa de la manifestació, l'Aitor Blanc (665 03 64 79), que us posarà encontacte amb els portaveus de la mateixa, en Jordi Pastor, i la Nines Casado (únics interlocutors amb els mitjans).

La Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, reunida en assemblea General el passat dijous 29 d'Octubre -on van assistir més d'una trentena d'entitats i al voltant de 180 persones- va acordar convocar una manifestació i els acords que podeu trobar en el següent manifest:


Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

L’assemblea realitzada per la Plataforma per a la defensa de la Serra de Marina i Can Zam a Can Sisteré el passat dijous 29 d’octubre va tenir per objecte facilitar informació actualitzada sobre els conflictes i reivindicacions que van motivar la manifestació del dia 18 de juny de 2009 on es demanava la dimissió de Bartomeu Muñoz. En aquesta assemblea també es va tractar el Pla de treball de l’any i, a la vista dels greus fets esdevinguts a l’Ajuntament, es va acordar per unanimitat redactar el present escrit i traslladar-ho a la resta d’entitats de Santa Coloma i a la ciutadania en general.

Fa pocs dies s’ha conegut l’empresonament incondicional del fins ara alcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, i del fins ara tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Manuel Dobarco, imputats per diversos delictes de corrupció.

Les entitats sotasignats hem decidit convocar a tota la ciutadania a participar en la manifestació pel dijous 5 de novembre de 2009 que sortirà a les 19 hores de la plaça de la Vila i recorrerà els carrers de la ciutat sota el lema: Fora polítics corruptes! Ara, el poble!

Alhora també ens adherim a les següents propostes:

• Dissolució del Consistori per regeneració democràtica i nomenament, per part de qui correspongui, d’una junta gestora fins a les properes eleccions municipals.

• Aturament immediat i establiment d’una moratòria de totes les obres i projectes en execució i en fase de planejament, especialment dels que estan sota sospita.

• Publicació de les declaracions de patrimoni que per Llei van fer els membres d’aquest consistori quan van accedir al seu càrrec i comparació d’aquestes amb la seva situació patrimonial actual.

Santa Coloma de Gramenet, 29 d’octubre de 2009


Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam: www.plataforma.cat i http://www.ara-santacoloma.com/

Comunicat de Maulets:
El jovent contra la corrupció: prenem els carrers! [5 de novembre]
Gramenet de Besòs (el Barcelonès Nord)

Davant els casos de corrupció que la darrera setmana s'han fet públics a la nostra ciutat, Gramenet de Besòs, i la detenció i empresonament de l'alcalde Bartomeu Muñoz (PSC), el regidor d'Urbanisme Manuel Dobarco (PSC) i el Director de Serveis Pascual Vela, des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari donem suport a les mobilitzacions i demandes populars que s'han públiques.

És per això, que com a membres de la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, us convoquem i fem una crida al conjunt de l'Esquerra Independentista, així com al conjunt dels moviments socials dels Països Catalans, i als veïns i veïnes del Barcelonès Nord a assistir a la manifestació que s'ha convocat per aquets dijous, 5 de Novembre, a les 19h a la Plaça de la Vila de Gramenet de Besòs (el Barcelonès Nord).


Assemblea de Gramenet de Maulets, el jovent independentista i revolucionari