dijous, 29 d’octubre del 2009

1ª Trobada per l’Educació Pública i Popular


Dia: Dissabte 31 d´Octubre 2009

Lloc: Universitat Pompeu Fabra (Barcelona)


09:30h Convocatòria a tots els col.lectius participants
10:00h Presentació i exposició de tots els col.lectius
14:00h Dina popular
16:00h Plenari: Estrategia i calendarització d´aquest any

Sopar popular


I Trobada de lluites per l’educació 31 d’octubre

Des de principis d’estiu s’està gestant la proposta de realitzar una trobada de diferents col—lectius que han participat en les lluites de l’any passat en l’àmbit de l’educació, una trobada que té com a objectiu la coordinació i la creació de sinergies entre totes, per tal de realitzar una ofensiva global per l’educació aquest any que ens espera.
La proposta va començar a agafar forma en una primera reunió preparatòria a mitjans de setembre, on diferents sindicats, col—lectius i assemblees d’estudiants (SEPC, En Lluita, AEP, 58i+, Assemblees) i professors universitaris, sindicats de professors de secundaria, primària i escoles bressol (USTEC, CGT), i organitzacions de estudiants de secundaria van participar. La primera lectura va ser que no estàvem tots els col—lectius mobilitzats durant l’últim període i per tant feia falta difondre més aquesta proposta, a l’hora vam adonar-nos que organitzar una trobada d’aquesta mena, sense que tots els col—lectius poguessin opinar i contribuir en l’organització tampoc responia del tot als objectius inicials que ens havíem marcat.
Per aquest motiu es convoca a tots els col—lectius mobilitzats en les lluites per l’educació cada dimarts a les 19:30 a la Universitat Lliure La Rimaia, Carrer Casanova numero 17, Barcelona on setmanalment i des de la primera reunió ens estem reunint tots els col—lectius participants per tal de tirar endavant aquest acte.
D’altra banda, si hi ha algun col—lectiu que no pot participar en aquests actes previs, per tal que la trobada es pugui realitzar en els temps desitjats, se’ls demana, en tant que participants, la preparació dels següents punts que s’exposaran a la presentació del matí, en un document que ha de ser enviat abans del dia 20 d’octubre a grup.estudi.universitat.publica@gmail.com.

Els punts són:
1. Reivindicacions en el temps
2. Reflexions sobre els encerts i els errors en les formes i continguts
3. Valoració actual de l’estat del sector
4. Objectius propis
5. Estratègies i formes que es plantegen

Amb l’antelació suficient seran enviats els documents de tots els col—lectius participants a tothom per tal de que cadascú pugui realitzar un treball previ abans de la trobada. El lloc de la trobada serà a la Universitat Pompeu Fabra (Ciutadella)– Aules per determinar
P.D: Es demana que el document tingui una extensió màxima de 5 pàgines, a espai i mig de separació entre línies, tamany de lletra mínim “12?, Time New Roman ( o equivalent)
P.D 2: S’adjunta la proposta horària de la jornada.


GEUP (grup d’estudi de la universitat pública)