dijous, 15 d’octubre del 2009

Un parell d´actes més aquest cap de setmana a Barcelona


Correllengua '09: La flama de la llengua arriba a Gràcia!

El proper dissabte 17 d'octubre tindrà lloc el Correllengua '09, organitzat per la CAL, i amb la participació de l'Assemblea de Joves de Gràcia.

Durant tot el dia, a la plaça de la vila tindran lloc diverses activitats per a grans i petits.

Des de l'AJG animem a totes els i les gracienques que participin en aquest acte de defensa de la llengua.

Visca el Correllengua!






Festa de solidaritat amb la MINGA indigena a Colòmbia a l'espai obert

A Colòmbia existeix un conflicte social i econòmic permanent. L´agudització del conflicte per la profundització del model neoliberal dona com a resultat un conflicte armat que sotmet a la població civil a violacions sistemàtiques del seus drets més elementals.

L´ Estat colombià i les seves tradicionals classes dirigents només estan interessades en la defensa dels interessos del capital utilitzant tot tipus d´estratègies cap a aquells que s´oposen a un model de desenvolupament on només primen els interessos econòmics.




El moviment camperol i indígena és víctima d´una forta criminalització per defensar el seu territori i per proposar models alternatius de desenvolupament, tinença de la terra i formes de produir.

Des de Catalunya ens solidaritzem amb les seves lluites i especialment amb les mobilitzacions del proper 12 Octubre en defensa de la vida i el territori a Colòmbia. Per això us convidem a una festa de solidaritat amb el moviment indígena i camperol el proper 17 Octubre a les 19 hs a l´espai obert de Sants on intervindran representants de diferentes organitzacions colombianes.

Col.lectiu Maloka Colòmbia

International Peace Observatory ( IPO )

Programa Festa solidaritat amb moviment indígena i camperol.


Xerrada amb :

Luz Helena : Representant MOVICE ( Movimiento Víctimas Crimenes Estado ). Cojuntura actual a Colòmbia.

Oscar Duque : Membre organització camperola ACVC ( Asociación Campesina Valle Río Cimitarra).

Lina María González : Historiadora graduada a la Universitat Nacional Colòmbia. Situació i propostes moviment indígena a Colòmbia.


Passi documental “ Minga : Detrás de los medios “( Producciones El Retorno )

Passi documental realitzat per Telesur : “ Falsos positivos, crímenes verdaderos” Presentació a càrrec del periodista colombià i membre de Colombianos y Colombianas por la paz Jorge Enrique Botero.

…..i a la nit festa amb mojitos i menjar colombià. ( El que es recolli anirà com a aport solidari a la Minga Indígena i Popular a Colòmbia )


22hs -Actuacions musicals a càrrec de:


Colectivo de Arte Terraluna, música folklorica latinoamericana

Mewen, son jarocho mexicano

La Nova tradicional, salsa cubana


Organitza: Colectivo Maloka