dilluns, 12 d’octubre del 2009

El 17 d´octubre, traiem les teranyines del Forat… la lluita continua!

Us escrivim per convidar-vos a la trobada que se celebrarà el proper dia 17 d´octubre a la plaça del Forat de la Vergonya de Barcelona. Un dia més ens trobarem al cor de la bèstia per a passar un dia d´oci i crítica social.

A l´octubre del 2006 la plaça va ser desallotjada i ara, dos anys més tard, tres persones estan esperant judici; els demanen entre 8 i 10 anys de presó per haver participat a la manifestació de protesta contre el desallotjament.
Convoquem aquesta jornada en solidaritat amb elles i per a recordar a l´Ajuntament que la plaça del Forat sempre ha estat activa i combativa.

Aprofitant que el Forat és un espai de trobada entre diferents grups i barris, us convidem també a compartir les vostres lluites, ja siguin antirrepressives, antirracistes, en contra de l´especulació immobiliària, en defensa del territori, d´aquí o de lluny…

Convoquem als col.lectius a muntar una paradeta informativa, exposició fotogràfica, projecció de vídeo o qualsevol altra activitat a la plaça.
Serà una jornada lúdica i d´intercanvi i coordinació de lluites.

Esperem que sigui un dia típic al Forat: jornada de curro al matí amb xiringuitos informatius; paella i veïnatge popular al migdia; intercanvi i coordinació de lluites després de dinar; i per a rematar el dia, el tercer festival de flamenc del Forat amb concerts i tapes a l´aire lliure.

Agraïm als col.lectius que participin que ens diguin què necessiten i què portaran, per a així coordinar-nos millor. I per a les que vingueu i no formeu part de cap col.lectiu, no cal avisar! Esteu totes convidades!

El programa de la jornada quedaria més o menys així:

10:00h plantada de xiringuitos a la plaça
12:00h cercavila pel barri, plantada d´arbres i activitats per als nens
13:00h comença la projecció de documentals sobre barris en lluita als locals del barri (L´antiga Recicleta i l´Ateneu Llibertari del Casc Antic)
14:00h paelles vegeta i de marisc a bote
17:00h micro obert (per a intercanvi i coordinació de lluites) amb te marroquí, cafè i pastissets)
20:00h el III Festival de Flamenc del Forat, amb concerts, corro flamenco i tapes a l´aire lliure.