divendres, 30 d’octubre del 2009

Marxa contra l'atur i els acomiadaments


Pel repartiment del treball!


Dissabte 7 de novembre. A partir de les 9 del matí: Marxa des del mercat de Sant Ildefons de Cornellà fins a la Plaça Sant Jaume.

En resposta l'onada d'acomiadaments i a l'atur creixent causat pels empresaris amb els Expedients de Regulació d'Ocupació i tancaments d'empresa, en col·laboració amb les administracions, s'ha organitzat aquesta marxa contra l'atur i els acomiadaments.
Convocada per la Plataforma d'Acomiadats de Nissan i l'Assemblea de treballadors i treballadores en atur de Barcelona, amb el suport de nombroses organitzacions, sindicats i associacions catalanes.

En reivindicació d'un seguit de mesures reals contra l'atur:

* Prohibició dels acomiadaments. Nacionalització sota control des treballadors de les empreses que tanquin.
* Readmissió dels acomiadats pels ERO fraudulents
* Reducció de la jornada laboral per mantenir llocs de treball, sense reducció de sou.
* Prestació d'atur indefinida fins a la recol·locació efectiva,
* Borses de treball rotatives i transparents gestionades pels ajuntaments, assemblees d'aturats i aturades i associacions de veïns i veïnes.

Amb el Suport de: Alerta Solidària, Ateneu Art i Cultura de L'Escala, Associació Socialisme XXI, Assemblea del Barri de Sants, Ass. Euia Abrera, Assemblea Social de Cornellà, Assemblea Social de Sant Andreu, CAJEI, CAmpanya "Que la crisi la paguin els rics", CUP de Barcelona, CGT Catalunya, CGT Autobusos, Col. Classe contra classe, CNT, Comitè Conveni TMB, Gràcia en Crisi, COS, Corrent Roig, CSOA La Teixidora, Endavant (OSAN), En lluita, Farga, Federació del Metall de Catalunya-CGT, IAC, Lluita Internacionalista, Marxa Mundial de Dones - Catalunya, Maulets, Negres Tempestes, Observatori dels drets socials de Tarragona, Plataforma d'aturats del Maresme, Plataforma d'aturats de Bonavista, Plataforma Horta-Carmel-Guinardó - Un altre món és possible, Plataforma Social "els dilluns al sol", Revolta Global-EA, CoBas, Sindicat Unitari del Metro, universitat Lliure la Rimaia, Xarxa contra els tancaments i la precarietat...



Organitzen: Assemblea d´aturats i aturades de Bcn + Plataforma d´acomiadats de Nissan
http://aturatsaturades.blogspot.com/