dilluns, 26 d’octubre del 2009

Signa per la democràcia a Euskal Herria i per la llibertat dels detinguts!


Les persones i organitzacions sotasignants volem expressar amb la major contundència la nostra indignació i alarma davant el gravíssim atemptat que signifiquen les darreres detencions a Eusakl Herria

Associació Amics i Amigues d’Euskal Herria

Democràcia per Euskal Herria! Llibertat detinguts i detingudes!

Les persones i organitzacions sotasignants volem expressar amb la major contundència la nostra indignació i alarma davant el gravíssim atemptat que signifiquen les darreres detencions i empresonament de dirigents de l’esquerra independentista basca.

Que la detenció hagi estat en una seu sindical i que entre els detinguts estigui l’exsecretari general de LAB, Rafa Díez Usabiaga, ens produeix una especial preocupació.

Denunciem la política repressiva exercida per l’Estat espanyol que priva de l’exercici dels seus drets democràtics fonamentals a una part molt important de la societat basca.

Exigim la derogació de la llei de partits, rebutgem que la repressió sigui la via per solucionar el conflicte polític basc i estem convençuts que només es pot resoldre mitjançant una via democràtica que doni la veu al poble.
Signatures d’adhesió a: suport.euskalherria@gmail.com Organitza: Associació Amics i Amigues d’Euskal Herria