dilluns, 30 de març del 2009

Matinal cultural i Jornada de portes obertes al CSO la Gordíssima

Es celebrarà una matinal de portes obertes el proper 4 d’abril per donar a conèixer la feina feta rehabilitant l’espai durant els darrers mesos i la gran confluència de tallers i activitats realitzades.

Horaris i tallers:

10:00h - Exposició de paradetes de col.lectius del CSO
10:15h - Xocolatada
10:30h - Taller de paper reciclat
11:00h - Taller de ball de bastons
11:00h - Mostra de percució de tabals
11:00h - Taller de grafitti abstracte
11:30h - Taller de capgrossos
11:30h - Taller de titelles
11:30h - Taller de teatre
12:00h - Taller de cuina vegana
12:30h - Taller de poesia
13:00h - Vermut vegà i lectura del manifest

Lloc: a les portes del CSO la Gordíssima
C/Pons i Gallarza, 10

http://www.lagordissima.tk/


La Gordíssima és....
un projecte veïnal obert,
un edifici històric viu,
un centre social amenaçat
...i es queda al poble!!

El CSO La Gordíssima a la “corda fluixa”

El Centre Social andreuenc rep una citació judicial

El propietari de l’immoble –amb residència a Madrid- que actualment és el Centre Social Okupat La Gordíssima ha interposat una demanda a un membre del col•lectiu que gestiona l’espai per iniciar-ne el seu futur desallotjament.

Davant d’aquesta situació el col•lectiu del CSO impulsa una campanya en contra del desallotjament amb una mostra d’activitats al carrer on es presentaran els tallers que s’hi estan realitzant des de la seua ocupació.

El CSO La Gordíssima és un espai alliberat i autogestionat ubicat al C/ Gordi del poble de Sant Andreu de Palomar portava més de dotze anys abandonada pel seu propietari, fet pel qual havia estat ocupat anteriorment.

Després de mesos tapiada i en desús, la nit del 15 de novembre del 2008 un grup de persones van alliberar l’espai. La voluntat, obrir-lo al poble tot creant un projecte cultural nascut de les necessitats del veïnat que el districte no satisfà i reclamant el dret a un habitatge així com un espai autogestionat allunyat de polítiques institucionalistes i d’interessos econòmics.

En resposta al judici previst pel dia 2 d’abril, als Jutjats de 1ª Instància núm. 30, de Via Laietana, el col•lectiu del CSO convoca una concentració de suport a partir de les 10 del matí. També es celebrarà una matinal de portes obertes el proper 4 d’abril per donar a conèixer la feina feta rehabilitant l’espai durant els darrers mesos i la gran confluència de tallers i activitats realitzades.

Assemblea CSO La Gordíssima, trapezistes de vocació.

http://www.lagordissima.tk/