diumenge, 22 de març del 2009

Concentraciópel dret al propi cos: avortament lliure i gratuït


L’Esquerra Independentista del Barcelonès, que aplega les assembles i organitzacions de l’esquerra independentista de la comarca, fa una crida a participar el proper dimecres 25 de març a la Concentració per l’avortament lliure i gratuït i el dret al propi cos que es farà a les 19h a la plaça Catalunya de Barcelona .

Aquest 25 de març la Conferència Episcopal espanyola presenta la campanya publicitària del linx contra l’avortament en una “Jornada per la vida” que es celebrarà a diferents ciutats. A Barcelona penjaran més de 200 plafons publicitaris, just coincidint amb les últimes declaracions criminals del Pontífex de l’església catòlica sobre el preservatiu i la SIDA que mostren
la hipocresia i la propaganda de la mort que promou aquesta institució reaccionària.

Per plantar cara a aquesta campanya ultra conservadora contra els drets de les dones, s’ha convocat una Concentració a la Plaça Catalunya, el dimecres 25 a les set de la tarda, per una vida digna i de qualitat, pel dret a decidir i el dret al propi cos.

Igualment fem també una crida, a la nostra comarca i arreu dels Països Catalans, a boicotejar la campanya ultraconservadora de la jerarquia catòlica contra els drets de les dones.

Concentració dimecres 25 de març a les 19h a la Pl. Catalunya

Esquerra Independentista del Barcelonès (EIB): http://barcelones.esquerra-independentista.org/