diumenge, 15 de març del 2009

Manifestació Antifeixista a Nou Barris


El passat 2 de març a c/Sant Iscle, al barri del Turó de la Peira, es va produir un fet greu i preocupant. Dos personatges que anaven d'skins neonazis i que viuen al barri, prop del metro de Vilapiscina, van agredir a una noia de 15 anys, estudiant de l'Institut IES Barna Congrés.

El passat 2 de març a c/Sant Iscle, al barri del Turó de la Peira, es va produir un fet greu i preocupant. Dos personatges que anaven d'skins neonazis i que viuen al barri, prop del metro de Vilapiscina, van agredir a una noia de 15 anys, estudiant de l'Institut IES Barna Congrés. Els dos skins eren un noi i una noia. Els dos tenien al voltant de 30 anys. I van estar seguint a la noia en qüestió un parell de dies enrera fins fer l'agressió. Tot plegat pq un dia la van veure amb una samarreta que no els hi va agradar.

La noia va ser atesa al CAP del turó i va anar a la comissaria dels mossos d'esquadra a Aiguablava.
Davant del tracte fatal d'aquests/es, el president de l'AAVV del Turó es posarà amb contacte amb el Districte i amb el Cap de la brigada d'informació dels mossos.

És la segona agressió a un/a jove adolescent per part de delinqüents neonazis d'edat madura en 3 setmanes al barri del Turó de la Peira. L'altre era un noi de 16. Agredit per un boxejador de 26 anys amb varies condenes pendents.

A banda de la part legal, com a veins i veines del districte de 9barris, no podem permetre que aquesta gent continuï campant pels carrers agredint a qui volen.

Per tot això, per denúnciar la violència feixista i la impunitat d'aquests per agredir i fer el que els hi rota, hem de dir que ja n'hi ha prou i pressionar així, encara més, al Districte i als Mossos per tal que facin la seva feina. Estigueu atents al mail, pq hi haurà una propera convocatòria al nostre districte.

Davant les agressions feixistes, resposta popular!

Diumenge 15 de març :: 12h :: Pl. Virrei Amat

Més informació: Trobada Alternativa de Nou Barris