dimecres, 11 de novembre del 2009

Ja arriba el primer concert de l'EixampleSona


Per fi ja ha arribat. Tot i la censura i les traves, aquest dissabte 14 de novembre comença l'EIXAMPLESONA. El concert començarà a les 20 hores a la Plaça Caterina Albert (popularment coneguda com a Canastes). Aquest comptarà amb la batucada Sambao que també intervindrà entre grup i grup. Tot seguit tocaran els grups Temporarily Taken (punk-rock), Yes we Kant (versions ska i country) i Maicena y agua (flamenc) que tancarà el concert que finalitzarà a mitjanit.

Tot i que al final hem pogut realitzar el primer dels quatre concerts de l'EIXAPLESONA cal dir que la plaça pertany al districte de Gràcia. Així doncs, un concurs per a patrocinar els grups de música novells de l'eixample i amb el que reivindiquem l'ús del carrer dels nostres barris s'ha de fer al districte veí. Aquesta és la política de joventut de l'Assumpta Escarp.

Tot i això l'EIXAMPLESONA continua endavant i els propers concerts tindran lloc el 5 de gener, el 6 de febrer i el 6 de març durant la Calçotada Popular de l'eixample.

La primera cita és aquest dissabte a les vuit del vespre escoltant els primers grups que participen en aquesta iniciativa musical. Ells hi seran, nosaltres també, ara només hi faltes tu!

Perquè el barri és de qui li dona vida! Organitza: Assemblea de Joves de l'Eixample Nord : http://www.joveseixample.cat/

Més informació: http://www.viufinslamort.cat/eixamplesona/