dimecres, 4 de novembre del 2009

Acte: "Moviment juvenil i repressió política als Països Catalans"


Xerrada sobre els diferents casos repressius patits pels i les estudiants de les facultats de Filosofia, Geografia i Història de la UB, així com per donar suport als prop de 200 joves (estudiants, militants d'organitzacions juvenils,...) que durant el proper any passaran per judicis polítics.

L'acte es realitzarà el proper dijous 5 de Novembre a les 11:00, a l'Aula Gran de la UB-Raval (al 4t pis), i comptarà amb la presència de:



* Gerard de Lleida ( detingut pels Mossos d'Esquadra per defensar el Roser, símbol de la ciutat de Lleida. Li demanen de 2 a 6 anys de presó ).
* Jona Ivorra de L'Assemblea de Joves de l'Eixample ( detingut pels Mossos d'Esquadra acusat de participar a una manifestació contra l'especulació on va acabar amb aldarulls amb la policia autonòmica. Li demanen 8 anys de presó ).
* Karim Akbih de Vilanova ( Condemnat a 50 dies de presó acusat d'agredir a un mosso d'esquadra a la primera manifestació contra la crisi capitalista a Barcelona,el passat 15 de novembre de 2008.
* un membre d'Alerta Solidària ( situació actual de casos repressius dels país ).

Es farà un repàs dels principals casos repressius que l'Esquerra Independentista en concret afrontarà els propers mesos (detinguts per la dinàmica crisi de la CAJEI, represaliats de Maulets de Reus,.. etc.).

Organitza: SEPC- UB
Localització: Universitat de Barcelona. Campus del Raval. Aula Gran.

Més informació: Alerta Solidària: http://www.alertasolidaria.org/