dimarts, 17 de novembre del 2009

Altres convocatòries pel 20 de Novembre als Països Catalans




Manifestació en homenatge a les víctimes del feixisme.

11 de Novembre
20h
Plaça Espanya
Mallorca

Organitza: Coordinadora Antifeixista de Mallorca.




Coordinadora Antifeixista de Mallorca.

Avui fa dos anys, l’antifeixista Carlos Palomino de tan sols 16 anys fou brutalment assassinat per un militar feixista, al metro de Madrid, quan anava a protestar per un acte del partit feixista Democracia Nacional. Dos anys després sortim al carrer, per primera vegada, per retre homenatge a en Carlos i a totes les víctimes del feixisme de carrer. A l’Estat espanyol ,el nazi-feixisme i els seus partits polítics, continuen campant a l’ampla pels nostres carrers, amb connivència dels aparells de l’Estat: tant judicials, com polítics i policials.

Des de la mal anomenada transició política, que va ser una rentada de cara de la dictadura feixista franquista, els aparells de l’Estat estan copats pels mateixos feixistes d’abans, ara reconvertits en demòcrates burgesos de tota la vida. L’Audiència Nacional es la continuació del tristament famós Tribunal D’ordre Públic. Les forces de seguretat no varen ser depurats de les seves responsabilitats envers la dictadura, així com tampoc a l’exèrcit. En definitiva, no varen canviar rés, varen reformar el sistema feixista per donar una imatge democràtica al món. Però ja no enganen a ningú. Avui, 31 anys després, les coses continuen tal com estaven, maquillades però sense cap tipus d’avanç real, ni per a la classe treballadora ni pels pobles sotmesos als interessos de la classe dominant.

El capitalisme continua deixant entreveure la seva vertadera cara opressora, de rebuig i repressió a les organitzacions que plantegen un canvi en la seva pròpia estructura que ens puguin dur cap a una democratització del sistema i avançar cap a una vertadera democràcia popular , de classe. A l’Estat espanyol, la burgesia, per eliminar els drets nacionals i de classe dels pobles es va treure de la màniga una Llei de partits, que només aplica a la dissidència basca. En canvi, els partits feixistes que, per aquesta mateixa llei, haurien de ser declarats il·legals, continuen presentant-se a la farsa electoral cada 4 anys. Així com a les europees, amb casos sagnants com es de Manuel Canduela (president de Democracia Nacional).

Tampoc podem esperar rés d’un Estat que empara i protegeix als seus lacais feixistes. Hem de ser nosaltres, des del carrer, qui hem de guanyar aquesta lluita. Per això cal l’organització entre la gent conscienciada, per combatre el capitalisme, la burgesia, que quan veu en perill els seus privilegis, acudeix inevitablement al feixisme. És la mateixa essència del sistema, basada en l’explotació i la discriminació de la classe treballadora i dels pobles .

Lluitem doncs pels nostres drets: com a classe i com a poble. I lluitem contra el feixisme de carrer i de saló.

L’estat assenyala i el nazi apunyala!



Xerrada Antifeixista , a càrrec d'un company de la Coordinadora Antifeixista de Madrid.

Dissabte 14 de Novembre
18h al local de la CNT

Us hi esperem a tots/es !

Coordinadora Antifeixista de Mallorca



Jornades contra el racisme i el feixisme a Alacant

Divendres 13 de novembre


(al CS Acontracorrent, c/Cronista Joaquín Colla, 5 - Campoamor)

19:00 h. Presentació de la Assemblea Antifeixista d'Alacant

19:30 h. Carlos i Guillem. Victimes del feixisme a l'estat espanyol

(hi intervindrán Natxo company de Guillem Agulló i companys de Carlos Palomino).


Dissabte 14 de novembre

(a la Pça de la Pipa)

10:30 h. Trobada amb persones inmigrades.

12:00 h. Mundialet de futbol contra el racisme.

19:00 h. CONCENTRACIÓ contra el racisme i la xenofobia A LA PÇA. NOVA





Pel 20-N Fot-li un gol al feixisme! Campionat de futbolí

Divendres 20 de novmebre
a partir de les 20h
Masia de la Guineueta (Pl. Ca N´Ensenya, 4) 9Barris

El divendres 20 de novembre vine al Casal de Joves de la Guineueta (Pl. Ca n'Ensenya, 4) i participa del Campionat de futbolí.

Normes:
- Equips de 2 persones
- Preu per equip 2€
- Hi haurà primer i segon premi
- Els equips han d'estar inscrits previament, es pot fer enviant un correu a bartolo9barris (at) gmail.com amb el nom dels participants i el nom de l'equip.

Us esperem a totes!

Organitza: CJC i Bar Tolo


Acció Autònoma crida a la participació a la mani antifa del 20-N a Gràcia

Acció Autònoma crida a persones i col·lectius de Terrassa i Vallès a participar a la mani convocada per la plataforma antifeixista d'aquest divendres 20-N al barri de Gràcia de BCN a les 19,30 per exigir el tancament de la llibreria Europa.

Acció Autònoma hem organitzat una jornada antifeixista per celebrar la mort del dictador i assassí F. Franco (llàstima que fos per causes naturals):

El divendres 20 de novembre convoquem a tothom a assistir a la manifestació convocada per la plataforma antifeixista de Barcelona per exigir el tancament de la llibreria “Europa”. Hem quedat a les 18h al kasalet per anar a agafar el tren cap a Barcelona. La manifestació és al barri de Gràcia, a la plaça de la Vila, a les 19:30h. En acabar, tornarem a Terrassa i farem sopador i festa al kasalet.

El dissabte 21 de novembre hi haurà al kasalet a partir de les 20h. un passi de vídeo-documental sobre el jove antifeixista Carlos Palomino assassinat per un militar nazi al metro de Madrid.


Organitza: Acció Autònoma de Terrassa


Castelló: Manifestació Antifeixista Manifestació Antifeixista


21 de novembre 2009
19:30h
Plaça de la Independència (la Farola)


Organitza:Brigades Antifeixistes (BAF) - Castelló



http://bafcastello.iespana.es/