dilluns, 14 de setembre del 2009

Dotze hores de música en català


Aquesta és la proposta de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) pel dissabte 19 de setembre a la vila de Capellades. Una aposta més de la CAJEI per la promoció i l’ús de la llengua catalana. Aquest cop en forma de festa però també de lluita. Des de la Coordinadora sabem que la llengua catalana sobreviurà si som el jovent qui la utilitzem, la parlem i en gaudim.


Per això, dotze hores de música, de diferents estils, cantautors compromesos amb les lluites socials i veïnals, grups de rock i harcore que denuncien sense embuts les injustícies del capitalisme i l’opressió dels estats espanyol i francès i finalment l’ska que tancarà la nit recordant-nos que el jovent hem de lluitar units alegres i combatius.



Des de la CAJEI som conscients de la precarietat i les actuals condicions laborals en que vivim el jovent amb la crisi capitalista. Per això seran dotze hores de música però no a qualsevol preu. Per 3 euros fins a les vuit del vespre, es pot gaudir de tot el concert i després d’aquesta hora entrar-hi en costarà 6.

Aquesta és la nostra proposta pel 19 de setembre al pavelló esportiu de Capellades a partir de les cinc de la tarda.

Promovem l'ús social del català! Festa si, lluita també!


Col.laboren:

LaDirecta: http://www.setmanaridirecta.info/

Llibertat.Cat: http://www.llibertat.cat/

L´Accent: http://www.laccent.cat/

RacóCatalà: http://www.racocatala.cat/

CAJEI: http://www.cajei.cat/