dissabte, 12 de setembre del 2009

Concentracions Antifeixistes a Cornellà i Arenys de Munt


El proper dissabte 12 de setembre tindrà lloc a l'Estadi del Espanyol que es troba a Korneyà el partit de futbol Espanyol-Real Madrid. Arran els esdeveniments que van tenir lloc el dia de la inauguració del camp ( es descriuen al bando que adjuntem) el passat mes d'agost, veÏns i veÏnes del barri convoquem una concentració per denunciar la presència de les Brigadas Blanquiazules i d'altres elements nazis i feixistes al barri de Cornellà Riera.
Així com la passivitat de l'Ajuntament i la seva policia per permetre que aquests elements nazis campin pel barri amenaçant veÏns, comerciants immigrants i d'altres i provocant al personal "lluint" simbologia nazi i feixista.
Repetim, tot això amb total impunitat i éssent observat pels mossos d'esquadra.

Us enviem el bando que convoca a la concentració el proper dissabte 12 de setembre a la Pl.Lluis Companys de Korneyà a les 19h, contra la presència dels Brigadas Blanquiazules al nostre barri i fem una crida a que tothom que pugui s'acosti a donar suport ja que es juga el partit espanyol-Real madrid i també hi haurà seguidors ultras pel barri.


FORA NAZIS I FEIXISTES DELS CARRERS DE KORNEYÀ !

Concentració antifeixista a Cornellà


Dia: 12 de Setembre

Hora: 19h

Lloc: Pl.Lluís Companys



El 13 de setembre, el Moviment Arenyenc Per l'Autodeterminació ha convocat un referèndum independentista a la població maresmenca d'Arenys de Munt. Per a boicotejar la realització d'aquest, el partit ultradretà i ultraespanyolista Falange Española ha expressat públicament la seva intenció de concentrar-se el mateix dia a la localitat. Malgrat que el Departament d'Interior s'ha vist forçat a aplaçar -que no il•legalitzar- la convocatòria, el grupuscle feixista pensa mantenir-la. Així doncs, considerem que la presència de Falange Española és una provocació que no podem ignorar, estiguem o no en sintonia amb les entitats i partits convocants de la consulta. I és que un grapat d'energumens, emparats sota el jou i les fletxes, no són ningú per decidir per nosaltres.

Així, diversos col•lectius i persones de la comarca hem decidit convocar una concentració antifeixista, per demostrar a la Falange que, al Maresme, no són ben rebuts!
Donat que els propis partits arenyencs tenen intenció d'obviar la presència feixista en el seu municipi, som la gent dels pobles els qui ens organitzem per aturar l'avenç d'aquests indesitjables.

Per això, us cridem a participar en la concentració de rebuig convocada el 13 de setembre a les 10.30 del matí a l'entrada de la Riera. Perquè avui, com ahir, NO passaran!