diumenge, 28 de desembre del 2008

Comunicat d'urgència davant la massacre contra el poble treballador palestí

Davant l'atac genocida produït pel govern sionista i feixista israelià, contra la població civil i treballadora (incloses desenes i desenes de dones i infants), als quals ja han mort prop de 300 persones i més de 1000 ferits de gravetat, atacs contra població civil que no tenen comparació des de la guerra dels 6 dies, en la qual l'estat sionista i feixista d'Israel, amb el vist-i-plau dels imperialistes nord-americans i britànics, va acabar d'enllestir l'ocupació militar dels territoris palestins sota control palestí.

Davant d'aquesta vergonya sense parangó, des de la Coordinadora Obrera Sindical - COS, sindicat per l'alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans, volem fer públic el següent:
1- Que des de la COS donem suport i animem a participar-hi a tothom que hi pugui, a les dues concentracions ja convocades al nostre país en solidaritat amb el poble treballador palestí, i contra l'agressió genocida sionista, a Barcelona i a València.

2- Que des dels Països Catalans, totes i tots aquells que lluitem pel nostre alliberament com a persones, com a classe i com a poble, hem de denunciar a aquelles persones i organitzacions, que emparant-se sota el paraigua de "l'independentisme", defensen, de forma més o menys oberta, l'estat sionista, excusant totes aquestes barbaritats contra un poble que en la més absoluta misèria provocada per aquests mateixos feixistes-sionistes, lluita per la seva llibertat.

3- Que els i les treballadores dels Països Catalans, hem de començar des de ja a reorganitzar el boicot contra l'estat sionista d'Israel. Per aquest motiu, des de la COS, cridem a no consumir cap producte que hagi estat produit, o que en algun moment del seu procès productiu hagi passat, per Israel. Per a això, aquests productes van identificats al seu codi de barres, amb el número identificatiu de l'estat d'israel: 729.

4- Que al mateix temps, augmenten i ampliem aquest boicot a les organitzacions, institucions, bancs, empreses, etc., que mercadegen amb els sionistes, els hi venen armes, participen de projectes de R+D+i, faciliten crèdits, etc. Per aquest motiu, des de la COS animem a avançar amb la objecció fiscal a la declaració de la renda, a potenciar l'estalvi en entitats i cooperatives de consum i estalvi social, com a mesures d'objecció impositiva davant l'estat espanyol, i com a mostra de rebuig al comerç i inversió militarista que es fa a les nostres esquenes amb els nostres diners.

5- Que cal augmentar la denúncia sobre el sionisme israelià, per tal d'assolir no només la llibertat del poble treballador palestí (musulmà, cristià o laic), sinó també la llibertat pel poble treballador jueu, que viu sota el jou del govern capitalista, feixista i imperialista del sionisme, i que amb l'excusa de "l'amenaça terrorista", no fa més que produir una reculada constant amb els drets socials i laborals dels i de les treballadores de religió hebreica.

Per tot això, llibertat per al poble treballador palestí!!
Prou d'agressions genocides sionistes!!

"La solidaritat és la tendresa dels pobles" (Ernesto "Che" Guevara)....

* *_Concentració a Barcelona_:* *Dilluns 29 de desembre a les 19h a
la Cambra de comerç estat espanyol-israel a la Travessera de
Gràcia num. 21.
*

* *_Concentració a València_: Dimarts dia 30 de desembre, a les 19h
a la Plaça de la Mare de déu.*


Coordinadors Obrera Sindical (Cos)
http://www.sindicat-cos.org/