diumenge, 28 de desembre del 2008

Comunicat de la IAC denunciant la massacre a Gaza i exigint la fi immediata de l'agressió israelí

Aturem la massacre a Gaza

Des de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) denunciem enèrgicament la matança que l’exèrcit israelià està duent a terme contra la població palestina de Gaza i manifestem la nostra solidaritat amb el poble de Palestina.

Després de mantenir el setge de Gaza, durant molt de temps, privant al milió i mig d’habitants dels recursos més bàsics (aliments, medicaments combustible, corrent elèctric i fins i tot aigua potable) l’Estat d’Israel intensifica la seva política de genocidi contra la població civil palestina, de forma indiscriminada, assassinant a més de 300 persones, incloent-t’hi dones i nens, i ferint greument a més de 1000. Aquesta massacre no està tenint la necessària resposta contundent de la Comunitat Internacional.

Per això, fem una crida urgent:
# Pel cessament immediat dels assassinats i l’aïllament del poble de Gaza
# Al Govern de Catalunya, de l’Estat espanyol, a la Unió Europea, al Consell de Seguretat de les Nacions Unides, i a tota la Comunitat Internacional, per tal que intervinguin a favor de la Pau i la Justícia, i obliguin a l’Estat d’Israel a posar fi a aquest atac indiscriminat i desproporcionat contra el poble palestí i a respectar els Drets Humans i la legislació internacional.

Demanem a la societat civil catalana que recolzi aquestes exigències i participi avui dilluns, 29 de desembre, a les 19 hores en una CONCENTRACIÓ a la Travessera de Gràcia núm. 21, seu de la Cambra de Comerç Hispano-Israelí, per a manifestar el nostre rebuig i denúncia de la brutal i sagnant agressió, i amb l’exigència del cessament immediat dels atacs contra el poble palestí.

Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC)

http://www.iac.cat/