divendres, 7 d’agost del 2009

VivoArte al Principat



Des d'Endavant s'està duent a terme, juntament amb la CAJEI, el projecte Vivo Arte de difusió de la realitat colombiana. Les activiitats es realitzen del 16 al 31 d'agost per diversos punts de la nostra geografia.



Us animo a totes a que participeu de les diverses activitats del projecte, a que feu la màxima difusió possible, i que vingueu a l'acte polític de cloenda, que es celebrarà el divendres 28 d'agost a les 19'30h a Sabadell.







Vivo Arte porta la realitat colombiana als Països Catalans


La gira Vivo Arte, que tindrà lloc del 16 al 31 d'agost al nostre país, és un projecte que té com objectiu difondre la realitat dels i les joves a Colòmbia mitjançant l'art, amb concerts de música, exposicions i xerrades.

El seu contingut tracta sobre la problemàtica de la joventut que s'organitza i resisteix políticament, que defesa els drets humans i que lluita per viure amb dignitat i esperança per un futur lliure de repressió, de persecuions polítiques, d'amenaces i assassinats selecius de part del Govern dictatorial d'Uribe, per la via de l'exèrcit i el paramilitarisme, finançat i recolzat pel govern dels EUA.

Us convidem a totes i tots a participar en els diversos actes progamats, i que coneixeu la realitat que es viu a Colòmbia, així com les diverses formes de lluita i resistència, tant a la ciutat com a les comunitats camperoles, que es duen a terme en un entorn tan complex i hostil, com és aquest país que porta 40 anys en guerra.

Aquesta gira va començar fa un mes a Dinamarca, ha passat pel País Basc, i aterra a casa nostra des del 16 fins al 31 d'agost. Més endavant seguiran països com Itàlia, Bèlgica, Alemanya i Holanda.

Als Països Catalans la iniciativa compta el suport de la CAJEI i Endavant.



Calendari
:

16/08 Vila de Gràcia (Xerrada + concert) 19h

20/08 La Seu d´Urgerll (Xerrada + pica-pica colombià) 19:30h

21/08 Vilanova i la Geltrú (Xerrada + sopar + festa de solidaritat) 19:30h

25/08 Eixample Nord (Xerrada + festa de solidaritat) 19:30h

26/08 Tarragona (Xerrada) 19:30h

27/08 St. Joan Despí (Xerrada + sopar) 19:30h

28/08 Sabadell (Acte polític + sopar )19:30h( festa de solidaritat) 22h

29/08 Cervera (Concert) 01h

Organitza:

VivoArte:
http://www.vivoarte.org/
http://www.vivoarte.mmedia-p.org/
http://www.myspace.com/vivoarte
http://www.antenamutante.net/

CAJEI: http://www.cajei.cat/

Endavant-OSAN: http://www.endavant.org/